GEZICHTSBEHANDELING

Wij hebben verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Afhankelijk van de resultaten van de intake en jouw huidbehoeftes kijken we samen welke gezichtsbehandeling met de daarbij behorende producten voor jou het gewenste resultaat geeft.
✓ Facial Personal Inventory Treatment (P.I.T) 90 min.
✓ Facial Treatment 60 min.
✓ Facial Treatment de Luxe 75 min.
✓ Facial Treatment Exclusive 90 min.
✓ Facial Treatment Supreme 90 min.

MICRODERMABRASIE

Tijdens een behandeling worden op een natuurlijke manier dode huidcellen verwijderd met behulp van fijne kristallen. Vervolgens komt een zachte, gelijkmatige huid tevoorschijn. De behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit vernieuwt en herstelt. Nadat de fijne kristallen de dode huidlaag hebben verwijderd, wordt er een speciale ampul in gesluisd die is afgestemd op de uw huid.

Dermashaper – instant facelift zonder operatie
Natuurlijke huidverjonging

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien wordt de doorbloeding in de huidlagen verbeterd, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbeterd. Om dit te realiseren kan in onze salon een bijzondere behandeling gegeven worden met het DermaShaper apparaat.

De DermaShaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijk gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnenuit aan verjonging en herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een spierstimulatie, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.

Met de DermaShaper behandelingen geef je aan jouw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt is geraakt. Zonder operatie en zonder pijn.

Oxy Life Nova

De Oxy Life Nova is een behandeling door middel van een combinatie zuurstof infusie en Oxy needling ®, het ideaal maakt voor de behandeling van onder andere rimpels en vlekken (pigmentering). Zuurstof infusie is een speciale gezichts- en lichaamsbehandelings techniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van 98% geconcentreerde zuurstof die door middel van 2 bar druk in de huid gebracht wordt. Alle andere bekende apparaten kunnen maar met 1 bar druk werken en bereiken hierdoor niet de diepere huidlagen. Door tot de diepere huidlagen door te kunnen dringen is het mogelijk om een gezichts- of lichaamsbehandeling te geven waarbij werkzame bestanddelen de epidermische barrière door kunnen dringen tot in de dermische cellen. De werkzame bestanddelen van bijvoorbeeld een serum kunnen op deze manier pijnloos doordringen tot de lagen van de huid waar deze stoffen hun werk kunnen doen. Actieve werkstoffen worden 200x beter opgenomen en kunnen een nog beter resultaat geven.

Bij Casa Bellezza needlen wij met Genosys rebirth methode. Dit is de nieuwste generatie in Micro-Needling treatment. Door middel van de toevoeging van een CO2-masker dat zorgt voor een spectaculaire zuurstof boost en de Beauty Angel, is het resultaat nog verbluffender.

CO2 Behandelingen

Een uitstekende behandeling bij acne, littekens, huidverslapping, rimpels en huidproblemen. Co2 behandelingen is een gezondheidstherapie waarbij in kuurvorm via de huid koolstofdioxinegas wordt toegediend door middel van speciale maskers. Deze behandeling voorziet de huidcellen van meer energie. De mitochondriën maken meer ATP aan en de cellen kunnen hierdoor naar behoren functioneren.

Versteviging en huidverbetering, reeds zichtbaar na één behandeling! CO2 behandelingen is een zuurstof therapie dat zorgt voor meer zuurstof in de huid, verbetering van de doorbloeding, bestrijden van o.a. acne, rimpels, huidverslapping, droge huid, cellulite, striae, littekens, vetwallen en donkere wallen onder de ogen.

CO2 beïnvloed de zuurstoftoevoer naar de huidcellen en is ideaal om het ATP gehalte in de cellen te verhogen. ATP is energie die gemaakt wordt bij celstofwisseling. Wanneer het zuurstofniveau in het lichaam niet optimaal is, kan dat de ATP productie uit koolhydraten beperken. In dat geval gebruikt het lichaam vetzuren. De toename van vetzuren kan leiden tot schade aan de cellen.

De Carboxy therapy geeft al een direct resultaat na 1 behandeling. Uw huid straalt, heeft een perfecte doorbloeding, rimpels en verslapping worden minder. Ideaal te combineren met andere behandelingen die wij aanbieden

Beauty Angel Collageen Lamp

Een nieuwe lichttechnologie die bij regelmatig gebruik de huid op een natuurlijke wijze verbetert, stimuleert en verjongt. Het aangename licht is een ontspannende
beleving waarvan de werking wetenschappelijk is aangetoond en op een veilige natuurlijke wijze de huid zichtbaar verbeterd.

Directe resultaten:
✓ Zachte en soepele en ontspannen huid

✓ Minder lijntjes door betere hydratatie
✓ Fijnere poriën en beter huidbeeld

✓ Vermindering van vlekken en roodheid

Resultaten op lange termijn:
✓ Het bindweefsel wordt met collageen en hyaluronzuur opgevuld
✓ Vermindering van rimpels in het gezicht en decolleté

✓ Pigmentvlekken, zonschade en littekens verminderen

Silky Oaks

De Silky Oaks® Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling. Oorspronkelijk be- dacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten, wordt de Contour Wrap vooral omwille van zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. De Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt lit- tekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.
De elastische windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing, om- vatten het lichaam in een warme omslag. De toxische sto en die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten terug af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft je na een behandeling helemaal niet te dou- chen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeter- verlies tot gevolg.

MASSAGES

Massage is een weldaad voor lichaam en geest. Bij massage volgt een directe fysieke response van het lichaam, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de stofwisseling wordt geactiveerd. Hierdoor worden voedingsstoffen en zuurstof naar de lichaamscellen gebracht en zullen afvalstoffen sneller worden afgevoerd, waarmee allerlei fysieke klachten kunnen worden verminderd of zelfs verholpen. Daarnaast werkt massage natuurlijk ook ontspannend voor de geest en zal massage een positief effect hebben op jouw gezondheid en welbevinden.

BOTOX

Botox is een gezuiverde vorm van Botuline Toxine. Dit eiwit, dat geproduceerd wordt door een bacterie, vermindert de activiteit van spieren. Botox zorgt ervoor dat de spieren ontspannen, waardoor de rimpels verzachten of zelfs verdwijnen.

Waar wordt botox voor gebruikt?
✓ Voorhoofdsrimpels (voorhoofdrimpels)
✓ Bunny lines (neusrimpels)
✓ Fronsrimpel (glabella)
✓ Knarsetanden (bruxisme)
✓ Kraaienpootjes (lachrimpels)
✓ Migraine of spanningshoofdpijn
✓ Overmatig zweten (hyperhidrosis)
✓ Putjes in de kin (overactieve kinspier)
✓ Tandvleeslach (gummy smile)
✓ Knarsetanden (bruxisme)

FILLERS

Rond je dertigste wordt je huid minder elastisch. Doordat de natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur afneemt, houdt de huid minder vocht en vet vast. Door het gebruik van tijdelijke fillers herstelt het natuurlijke volume en vervagen rimpels.

Waar worden fillers voor gebruikt?
✓ Neus-lippenplooi
✓ Lippen opvullen
✓ Rokerslijntjes
✓ Marionetlijnen
✓ Wangvolume
✓ Kaaklijnvolume

PLASMAGE

Het permanente effect van een operatie, zonder snijden! De Plasmage behandeling is een nieuwe, innovatieve en zeer vellige techniek. Het wordt ook wel “soft surgery” genoemd, aangezien het effect van Plasmage gelijk is aan dat van een operatie, echter met veel minder risico’s en een kortere hersteltijd.
Wat is het?
Plasmage doet misschien nog wel het meest denken aan een laser, maar dit is zeker minder waar. Het apparaat schiet kleine straaltjes plasma uit op de huid Het maakt de huid veel strakker en laat overtollige, slappe huid verdwijnen. Het grote voordeel is dat er geen littekens worden gemaakt en met goede verdovende crème de behandeling soms zelfs bijna pijnloos verloopt.

Waar wordt Plasmage voor gebruikt?
✓ Ooglidcorrectie
✓ Wenkbrauwlift
✓ Facelift
✓ Verwijderen van o.a fijne lijntjes, pigment-moedervlek,( acne) littekens en striae.

Wil je meer weten over wat botox, fillers of plasmage voor jou zou kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op.

TOP });