Werkwijze


De eerste behandeling bij Casa Bellezza is een Personal Inventory Treatment (P.I.T). Deze behandeling is bedoeld om elkaar te leren kennen en jouw wensen goed in kaart te kunnen brengen. Wij staan voor eerlijk advies en pure oprechte aandacht. Wij zullen je geen resultaten beloven die wij niet kunnen behalen. Samen werken wij aan de mooiste versie van jezelf. Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van jouw huid gebruiken wij naast onze professionele blik, de Observ 520. Dit is een huiddiagnose- apparaat waarmee we in de diepere huidlagen kunnen kijken.

Om optimale resultaten te bereiken kunnen we de huid zowel van binnen als van buiten aanpakken. We maken daarbij onder andere gebruik van zogenaamde nutricosmetics van Laviesage. Tevens geven wij je aanvullend advies over levensstijl en voeding.

Na de behandeling zullen we jou een op maat gemaakt advies geven. Wij werken niet met standaard behandelingen. Alles wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen, huidbehoeftes en resultaatgerichtheid. Naast een behandeladvies zullen wij je ook de daarbij behorende producten adviseren om het allerbeste resultaat te behalen. De prijzen variëren afhankelijk van de gewenste intensiteit van de gekozen behandeling. Het is altijd mogelijk de behandeling verder uit te breiden met epileren, harsen, verven van wimpers en wenkbrauwen en pedicure.

Met onze ruime ervaring en onze resultaatgerichte behandelingen zullen wij ervoor zorgen dat je na de behandeling ervaart dat je de eerste stap hebt gezet naar een mooie, gezonde en stralende huid!

Observ 520


Met de Observ 520 is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ 520 analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Het wordt zo mogelijk om jouw advies of behandeling af te stemmen op de toekomst en eventuele problemen voor te zijn.